top of page

Нас обирають 400+ будинків Одеси!

Усі мешканці, що проживають у багатоквартирних будинках, хочуть жити у комфорті та гарних побутових умовах .

Чистий та доглянутий двір, під’їзд, справні ліфти , вчасно вивезене сміття , сезонне опалення – все це створює затишок та комфорт сучасного міського життя.

Останні роки досить чітко намітилась тенденція переходу житлових будинків до управління керуючими компаніями. На зміну звичним нам усім «ЖЕКам» з’являються нові компанії, нові стандарти та підходи до ефективного утримання інженерних систем та інфраструктури будинків.

Збільшення кількості жителів, зростаюче навантаження на внутрішньо-будинкові мережі вимагають комплексного та масштабного перегляду застарілих стандартів обслуговування.

Керуюча компанія бере на себе зобов’язання по забезпеченню благоустрою будинку та прибудинкової території. Структура та професійні кадрові ресурси компанії дозволяють акумулювати кошти та спрямовувати їх на поступову комплексну модернізацію застарілих інженерних мереж.

За роки компанія Сервіс Плюс стала однією із лідируючих керуючих компаній міста Одеси. Маючи у своєму штаті спеціалістів – електриків , сантехників , покрівельників , спеціалізовану техніку , ми маємо можливість проводити більше робіт та бути ефективнішими, аніж інші форми управління будинками.

Ми працюємо для одеситів, ставимо собі найвищі стандарти якісної роботи та створюємо затишок та комфорт поруч із Вами!



0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page